tirsdag 5. oktober 2010

Mye som skjer.

Nå for tiden er det en del som skjer her hjemme! På dagtid har vi en gravemaskin samt 2-4 lastebiler som kommer med stein, slik at vi får fylt ut til bla;
1.Plass til gårdsag som skal settes opp til våren,
2.Plass til lagring av div utstyr som tilhører gårdsbruket,
3.Oppfylling bak fjøset slik at vi får brukt port nr 2 til våren, sånn at de som lammer først kan gå ut og inn som de vill!!
4. Oppfylling rundt fjøset ellers slik at det også er muligheter til å lagre utstyr der.
På en av lagerplassene skal det bygges et le-skur for halmballer, men siden vi ikke er helt sikker på hvordan det blir til slutt, har vi ikke bestemt hvor det blir!!!!
Har også mine egne planer om å få gravd bort litt ved ene plena, og få fylt opp der slik at jeg kan lage en liten "frukt hage". Der jeg planter i 1m høye kasser i stedet for i jorda. Dette pga at haren spiser opp alle plantene i løpet av vinteren og at kjære hundegutten markerer en del!!!!! Men jeg må få smisket meg til akkurat denne delen............
På kveldstid har vi tømmerhogger som holder på å hugget ut resten av kammen( det de ikke fikk til å ta i vår) Så da når det er ferdig, kan vi bynne å rydde kvist slik at det blir mere beite til sauene!!!!
I dag så var Morten å hentet 50 halmballer som vi skulle få. Da han kom dit viste det seg at det ikke var plastikk på de, så da ble det hurtigrydding av gammlefjøset for lagringsplass!!! Kansje enkelte lærer seg at det er snedig at det er litt orden og at det går an å KASTE ting;-)
Ellers fikk Foxy seg en LP-økt der vi prøvde enkeltdekk med grisen som belønning. Tok en økt på 30 sek og en på 1min. Ser hun er veldig ivring, men hun ligger da i hvertfall:-) Åsså terper vi at hu skal se opp hele tiden. Har til nå latt henne gå som hun vil med hodet, bare hun følger meg. Men ser vel at hvis "på plass" innebærer å se på meg, er det mindre sjanse for at hun følger med på det som skjer i rundt og mindre sjanse for snusing...........tror jeg.......???? Jaja vi har hele vinteren på oss!!!!!

Huff dette ble vel vel langt, men men!! Sånn går no dagan!!! ( rættar sagt..flyyyyg av sted)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar