lørdag 2. oktober 2010

Fikk det til!!!!!!!!!

Har brukt evigheter på å få til toppbilde, har vært ALT for stort!! Men nå fikk jeg det til :-) Bildet er fra i sommer på hytta til mamma og pappa. Midt utti kulpen er det en stein, der vi plasserte Foxy, slik at hu ikke kom seg på land uten å måtte gå i vannet selv!!! Tok sin tid, men til slutt hoppa hu utti;-) Dere får bare bli vant til at det i bloggen vil bli skrevet både på bokmål og trøndersk!
Morten og Scott er på jakt i dag, men fikk melding om at det var vanskelig forhold! Jeg jobbet natt til torsdag, dag i salongen, dagvakt på fredag og natt til lørdag(idag) og skal på natt i gjen i natt- så denne helgen flyr av sted! Vurderer på om jeg skal droppe å legge meg i morgentilig og bli med på rypejakt i stedet, men vi får se.........
Såg på hjemmesiden til Steinkjer hundeklubb at de skulle ha LP-prøve den 13 oktober, så lurer på om vi skal prøve oss der, bare for å ha noe å trene i mot den neste uka. Har en ny plan i fht fellesdekken, som må sjekkes ut;)

5 kommentarer:

 1. Bra du fikk det til!!! Nydelig bilde!
  Blir spennende å se om slagplanen fungerer angående fellesdekken ja!!!

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Speinnanes at du har laga blågg å! Stekk nåkk ijnnom her innimellom vil æ tru :-)
  Sjønne itj kolles du funke me null søvn ætti nattvakt å rætt på dag, men d kain vel gå ei lita stoinn d å. Du trøng vel itj nødveindivis å vårrå våken på em du?

  Go natt!
  Hildegunn

  SvarSlett
 3. Åsså må du lægg ut ting du scrappe!!!!! Da hi du nå å hoill på me når du sitt opp om netter'n!

  SvarSlett
 4. Et tips angående der blogglista; om du trøkke på utforming, og deretter drar det elementet opp fra bunnen, til siden, så vil den legg seg under følgere og din profil, istedet for nederst!

  SvarSlett
 5. Så koseli me komentara da!! Glømme heilt å sjækk d æ! Du e hjertli velkommen t å "stekk innom" Hildegunn :-)Å ja æ kain såva på ettermiddan, så såles så leve main over;-)
  Bli vel litt scrappebilda når main kjæm i gang i gjæn, kjenne løste heill på å kjæm på mørke høstkveilla! Ska sjå om æ får t derre me blogg lista, Kristine:-)

  SvarSlett